Έφυγε η Άντζελα

Έφυγε σήμερα για να συνεχίσει το ταξίδι της η αγαπημένη συντρόφισσα και συναγωνίστριά μας, Άντζελα Ιωαννίδου. Από τον αγώνα της για την Παλαιστίνη ως τους πολιτικούς κρατούμενους, η Άντζελα δεν έλειπε ποτέ από την πρώτη γραμμή του αγώνα για τα θέματα που την έκαιγαν. Όσο διακριτική και ήπια ήταν ως άνθρωπος από χαρακτήρα, τόσο σθένος και πυγμή έδειχνε όταν μαχόταν να βρει το δίκιο για ανθρώπους που στερούνται κάθε δικαιώματος.

Ήταν εκεί με τα γραφόμενά της στο πολυδιαβασμένο μπλογκ της [filistina’s blog], σε εναλλακτικά μέσα [Πόλη K, OmniaTV], αλλά και με την μαχητική παρουσία της σε ομάδες από τα κάτω που επιζητούν μια ρωγμή στον αέναο κύκλο της καταπίεσης των αδυνάμων  [Ένα Καράβι για τη Γάζα, Πρωτοβουλία για τα δικαιώματα των κρατουμένων].

Για την πρωτοβουλία BDS Greece, η Άντζελα δεν ήταν απλά μέρος της, αλλά η ίδια η καρδιά της. Μπορεί ο ήχος της να έσβησε, ο παλμός της όμως μένει και τα κύματα που δημιουργεί θα συνεχιστούν με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της.

Η ομάδα του BDS Greece: Δημήτρης, Νικόλας, Κίρκη, Μιχάλης, Πέτρος, Τίνα, Ελέγκω, Θοδωρής, Κωστής, Άρης, Αιμιλία, Κώστας, Διονύσης, Βάια, Νεφέλη, Μαριέττα, Αχιλλέας