Παρουσία BDS Greece στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ 5, 6 και 7 Ιουλίου 2024

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το BDS Greece θα είναι παρόν στο 25ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ 5-7 Ιουλίου στο Πάρκο Γουδή!

Ελάτε στο περίπτερό μας να γνωριστούμε και από κοντά.

Το BDS Greece θα κάνει παρέμβαση στην συζήτηση “Λευτεριά στην Παλαιστίνη – Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση είναι καθήκον” την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Πείτε όχι στη Γενοκτονία!

Μόνο η πραγματική πίεση στο Ισραήλ μπορεί να σταματήσει τη Γενοκτονία και το Απαρτχάιντ!

Το BDS Greece, μέρος του διεθνούς κινήματος με παλαιστινιακή πρωτοβουλία: Boycott, Divestment and Sanctions (BDS) Movement – Μποϊκοτάζ, Αποεπένδυση και Κυρώσεις στο Ισραήλ μέχρι να σταματήσει τη γενοκτονία και την κατοχή της Παλαιστίνης!

Το εμβληματικό κίνημα υπέρ της Παλαιστίνης σε όλο τον κόσμο έχει ανεβάσει το επίπεδο συνειδητοποίησης για τις οικονομικές και πολιτικές διασυνδέσεις που επιτρέπουν και στηρίζουν το ισραηλινό Απαρτχάιντ και τα εγκλήματα πολέμου!

Προϊόντα: Μποϊκοτάρουμε τα γεωργικά προϊόντα και όλα τα υλικά που προέρχονται από το Ισραήλ. Πολλά από αυτά μάλιστα προέρχονται από τους παράνομους, σύμφωνα με αποφάσεις του ΟΗΕ, ισραηλινούς εποικισμούς:

Ahava: Κλεμμένες παλαιστινιακές πρώτες ύλες από τη Νεκρά Θάλασσα.

Carrefour: Περήφανος υποστηρικτής του ισραηλινού στρατού, του στέλνει δωρεάν πακέτα προϊόντων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Μπορεί να είναι παράδοξο ότι ορισμένες εταιρείες συμμετέχουν στη γενοκτονία, αλλά ανησυχούν για τη εμπορική φήμη τους όταν η συνενοχή τους αποκαλύπτεται.

Elbit Ισραηλινή εταιρεία όπλων & λογισμικού παρακολούθησης και όσες εταιρείες συνεργάζονται ή επενδύουν σε αυτή.

Google Stop project Nimbus. H γενοκτονία της Γάζας διεξάγεται με σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης που παρέχει η Google

Καλλιτεχνικό-Αθλητικό Μποϊκοτάζ: Εγρήγορση και απαίτηση. Δεν διασκεδάζουμε το Απαρτχάιντ και δεν δεχόμαστε ισραηλινούς καλλιτεχνικούς θεσμούς να εμφανίζονται στη χώρα μας. Φυσικά, αρνούμαστε χορηγίες από Ισραηλινούς θεσμούς που προσπαθούν να ξεπλύνουν τα εγκλήματα με την τέχνη.

Ζητούμε να αποβληθεί το Ισραήλ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Παρίσι 2024 και τη FIFA.

Ακαδημαϊκό: Μποϊκοτάζ στο Συνέδριο του Πανεπιστήμιου Technion 4-6.9.2024, στην Κρήτη. Τα ισραηλινά πανεπιστήμια που εμπλέκονται στη γενοκτονία στη Γάζα πρέπει να απομονωθούν.

Κυρώσεις: Σωματεία και συλλογικότητες, να ζητήσουν την επιβολή κυρώσεων στο Ισραήλ και να διακηρύξουν ότι δεν συνεργάζονται με Ισραηλινούς φορείς που στηρίζουν τη γενοκτονία της Παλαιστίνης.

Συμμετέχουμε σε ένα παγκόσμιο κίνημα για δικαιοσύνη, λογοδοσία και ανθρωπιά

Τώρα όλες οι μάσκες έχουν πέσει, το Ισραήλ επιδιώκει ευρύτερο πόλεμο εξολόθρευσης

Όχι στην εμπλοκή της χώρας μας με οποιονδήποτε τρόπο. Η Ελλάδα να πει ξεκάθαρα και έμπρακτα ότι η κατοχή και η γενοκτονία πρέπει να σταματήσουν.

Τώρα είναι η ώρα του BDS. Αυτό μας ζητούν οι Παλαιστίνιοι!

Συντονιζόμαστε, ενωνόμαστε! Δείτε:

BDS Greece

Ιστοσελίδα: www.bdsgreece.net

Επικοινωνία: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/bdsgrc/

Twitter: @BDS Greece